FAQ

Odločila sem za program preoblikovanja telesa. Kdaj lahko pričakujem prve rezultate?

Pohvalno, naredili ste odločilni korak. Ste na pravi poti, da sanje o željeni postavi postanejo resničnost.

Program je individualno prilagojen vaši postavi in vašemu slogu življenja. Prvi rezultati so vidni že po 4-5 obiskih. Učvrsti se koža na preoblematičnih predelih, razbijejo se maščobne celice, zmanša se obseg odvečne kože, debeilna celulita oziroma maščobe se na površju bistveno zmanjša,...

V obdobju poteka programa obiski potekajo redno. Možna je tudi vmesna prekinitev, ki ne sme biti daljša od 1 tedna (povprečno 2 obiska). Vkolikor je prekinitev daljša, se program nadaljuje po dogovoru.

 

Kako poteka program preoblikovanja telesa?

Osnovni program preoblikovanja telesa traja v povprečju 5 tedenov, 2x tedensko. Obsega 10 obiskov, trajajočih po 1 uro.

Potrebno je medsebojno sodelovanje vas in nas. V salonu izvajamo kombinacijo terapij, svetujemo pa vam tudi pri vašem pravilnem prehranjevanju. Med programom vas spodbujamo, usmerjamo in vodimo po pravi poti. Kakor deluje osebni trener na področju fitnesa in vadbe, enako delujemo mi na področju preoblikovanja telesa.

Med izvajanjem programa priporočamo vsako rekreacijo ali aktivnost na podlagi aerobne vadbe (aerobika, tek, hoja, plavanje,...). Manj priporočljiva je anaerobna vadba oz. vadba na moči (fitnes, dviganje uteži,...).

Poskrbimo, da na vsa vaša vprašanja in vaše dvome dobite odgovore. S strahom lahko končno opravite, saj vam 100% stojimo ob strani.

 

Koliko obiskov je potrebnih, da vidno shujšam?

V okviru osnovnega programa se v 5-ih tednih ob rednih obiskih doseže učinek hujšanja od 4 do 6 kg. Obseg na določenih delih telesa se vidno preoblikuje, konfekcijska številka se zmanjša do 2 številki.

Vkolikor se po zaključku osnovnega programa izkaže potreba po nadaljevanju (vkolikor še nismo dosegli željenega učinka, ki smo si ga skupaj začrtali na prvem obisku in je potreba po hujšanju več kot 4-6 kg), nastopi napredni program.

V naprednem programu obiski potekajo 1x tedensko po predhodnem dogovoru glede na posameznika in željen končni rezultat. Pod našim budnim očesom tako ostanete vse do željene rezultata. Čestitamo!

NAZAJ