Terapije

 

Hujšanje

Hujšanje zajema kombinirano tehniko pri kateri se odpravi odvečna maščoba in kilogrami. Metoda je primerna tudi za preoblikovanje postave in zmanjšanje obsega določenih delov telesa.

Odprava celulita

Odpravljanje celulita in telesnih maščob se opravlja s kombinirano tehniko aparatur in ročno masažo. Koža se postopoma učvrsti in znebi videza pomarančaste kože.

Body Ice

Je inovativna tehnika odpravljanja celulita s hladilnim učinkom. Je učinkovita metoda, ki zaradi kemičnega učinka hlajenja lahko prodira globoko v kožo in odpravlja trdovratne maščobne celice in ostale telesne nepravilnosti.

Limfna drenaža

Je lepotna masaža, ki krepi imunski sistem, deluje antistresno in razstrupljevalno. Namen limfne drenaže je izboljšanje krvnega obtoka, odpravljanje celulita in odstranjevanje maščob.

Ultrazvok

Ultrazvok sproži ultrazvočne valove, ki omogočajo globoko prodornost in ponovno aktivirajo obtok, ki je glavni krivec za nastanek celulita. Pripomore k izločitvi nakopičenih maščob v telesu, videz kože se občutno izboljša.

Lifting obraza

Lifting obraza je namenjen ohranjanu zdrave, lepe in mladostne kože. Odpravlja vidne znake staranja, kožo obnavlja, zmanjšuje gubice, pomirja občutljivost, čisti mastno kožo in izboljšuje vidno strukturo. Kožo vlaži, napenja in čvrsti.

Depilacija / Epilacija

Depilacija z voskom je hitra in učinkovita metoda za odstranjevanje dlak. Z rednim depiliranjem lahko vplivamo na redkejšo rast dlačic. Epilacijo opravimo, ko želimo trajno odstranitev dlačic.

Solarij

Svetujemo vam priporočeno število in pogostost obiskov na podlagi vašega tena kože in željene porjavitve. Obisk solarija priporočamo največkrat 2x na teden.

Individualno svetovanje

Svetovanje glede na tip postave in slog življenja. Določi se rezultat, ki ga lahko pričakujemo v določenem času.