FAQ

Kako se naročim?

Naročite se lahko preko našega telefona in skupaj bomo izbrali željeni termin. Vsak obisk je za nas pomemben, zato vas z veseljem pričakujemo.

 

Za koga je primeren program preoblikovanja telesa?

Preprosto - ko opazimo, da nismo več tako samozavestne kot smo bile. Lahko nas moti le, da nas je na določenih delih "preveč", naj gre za močnejša stegna, ohlapno kožo na trebušnem predelu, celulit na nogah, večje obloge na zadnjici, širše spodnje okončnine, močnejše nadlakti ali karkoli drugega, kar nas enostavno moti.

Lahko gre za povsem življenjske situacije, po katerih potrebujemo "okrevanje" kot je ženska po porodu ali po prestani operaciji in je povsem normalno, da se oblika postave preoblikuje.

Pri nekaterih nastopi obdobje "drugačne postave" že kmalu po preraslih najstniških letih, ko se začne kopičiti odvečna maščoba, pri drugih v obdobju delovne aktivnosti in primanjkovanju časa zase, spet pri drugih šele na "zlata leta", ko leta naredijo svoje... Zdi se, kot da je obdobje, ko se nam je ženskam teže pogledati v ogledalo, skoraj neizbežno...

Res je, ne moremo mu ubežati, lahko pa se soočimo z njim na prijazen in neboleč način.

 

Kako poteka prvi obisk?

Prvi obisk je naše prvo srečanje, kjer vas in vaše želje bolje spoznamo. Ocenimo vašo postavo in vas seznanimo z rezultatom, ki ga glede na tip vaše postave lahko pričakujemo v določenem času. V nadaljevanju vam predstavimo potek programa, ki bo prilagojen izključno vam. Vsak naš program temelji na individualni obravnavi, saj se ljudje po postavi in telesni konstituciji med seboj razlikujemo.

Sedaj, ko smo se spoznali in vase seznanili z vašim program, vas loči le še korak do postave, ki ste si jo vedno želeli.

NAZAJ NAPREJ