10 zlatih pravil za zdravo in hitro hujšanje

Veliko lahko naredite že same!

Veliko lahko naredite že same, s strokovno pomočjo in prilagojenimi programi shujšanja ter oblikovanja telesa pa vam ob strani stojimo tudi mi.

Program temelji na vodenem programu hujšanja in učvrstitve telesa. Sestavljen je iz svetovanja za zdrav način prehranjevanja in iz uporabe visokotehnoloških naprav za zmanjševanje količin odvečnega maščobnega tkiva in regeneracije kože na različnih delih telesa. Terapija velja za eno najučinkovotejših naravnih metod oblikovanja telesa na svetu. Prednost terapije je, da poteka popolnoma brez bolečin in je primerna prav za vse, tudi za tiste bolj občutljive.

Program je namenjen vsem, ki bi si rade preblikovale svojo postavo z učvrstiitvijo telesa ter se uspešno spopadle z odvečnimi kilogrami. Program je priporočjiv tudi za vse tiste, ki ste so s svojo težo zadovoljne, a vas moti neskladnost oblike postave, ki se pojavi z leti.

Lahko so ta neskladja zgolj močnejša stegna, ohlapna koža na trebušnem predelu, celulit na nogah, večje obloge na zadnjici, širše spodnje okončnine, močnejše nadlakti ali karkoli drugega, kar nas enostavno moti.

Lahko gre za povsem normalne življenjske situacije, ko se oblika postave preoblikuje in po katerih potrebujemo "okrevanje", od obdobja po porodu do situacije po prestani operaciji.

Program je individualno prilagojen vaši postavi ter vašemu slogu življenja. Ponuja vam odpravljanje celulita, odvečnega obsega in kilogramov na prijazen in neboleč način. Oceni se vašo postavo in določi rezultat, ki ga glede na tip vaše postave lahko pričakujemo v določenem času.

 

Učinek hujšanja od 4 do 6 kg ter zmanjšanje konfekcijske številke za 2 številki!

Osnovni program preoblikovanja telesa traja v povprečju 5 tedenov, 2x tedensko. Obsega 10 obiskov, trajajočih po 1 uro.

Med programom medsebojno sodelujemo. V salonu izvajamo kombinacijo terpaij, svetujemo pa vam tudi pri vašem pravilnem prehranjevanju. Med programom vas spodbujamo, usmerjamo in vodimo po pravi poti. Kakor deluje osebni trener na področju fitnesa in vadbe, enako delujemo mi na področju preoblikovanja telesa.

Med izvajanjem programa priporočamo vsako rekreacijo ali aktivnost na podlagi aerobne vadbe (aerobika, tek, hoja, plavanje,...). Manj priporočljiva je anaerobna vadba oz. vadba na moči (fitnes, dviganje uteži,...).

V okviru osnovnega programa se v 5-ih tednih ob rednih obiskih doseže učinek hujšanja od 4 do 6 kg. Obseg na določenih delih telesa se vidno preoblikuje, konfekcijska številka se zmanjša do 2 številki.

Vkolikor se po zaključku osnovnega programa izkaže potreba po nadaljevanju (vkolikor še nismo dosegli željenega učinka, ki smo si ga skupaj začrtali na prvem obisku in je potreba po hujšanju več kot 4-6 kg), nastopi napredni program.

V naprednem programu obiski potekajo 1x tedensko po predhodnem dogovoru glede na posameznika in željen končni rezultat. Pod našim budnim očesom tako ostanete vse do željene rezultata. Čestitamo!

Vkolikor vas zanimajo dodatne informacije v zvezi z našimi programi, vas vabimo, da nas kontaktirate. Prijazno vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

S strahom lahko končno opravite, saj vam 100% stojimo ob strani na poti do vašega zdravja, telesnega ravnovesja in osebnega zadovoljstva.

 

NAZAJ