BIGhit

Tukaj se nahajate: Domov O nas O nas

O nas

KREATIVNOST IN SVEŽINA. Smo skupina mladih oblikovalcev notranjega in zunanjega prostora, ki nas žene mladostna energija, domiselnost in moderen pristop. Odlikuje nas drugačnost in iskren odnos do tega, kar delamo. Potrudimo se za svežo in inovativno idejo, ki jo strokovno podkrepimo in inovativno nadgradimo.
Naša filozofija

ODGOVOR NA VSAKO SITUACIJO. Naši projekti so plod skupnega dela med vami in nami. Skrbno prisluhnemo vašim željam ter vam individualno svetujemo glede na vašo situacijo.

Z vključitvijo v naše odločitve vam zagotavljamo, da vaša beseda šteje v vsakem trenutku projekta. S strokovnim znanjem in tesno komunikacijo vam nudimo pomoč v obliki svetovanja, projektiranja ali izvedbe ter vas vodimo v pravi smeri.

Na nas se lahko obrnete kadar potrebujete zgolj nasvet, idejno zasnovo, kot tudi gradbeno dokumentacijo ali celostno storitev od načrta do izvedbe.

Vaše želje nadgradimo z našimi idejami in jih s strokovnim znanjem povežemo v premišljeno zasnovo in individualno rešitev.

Naše poslanstvo

VEČ Z MANJ. Naše delo temelji na enostavnih in premišljenih zasnovah, pozornosti do detajlov, skrbni izbiri kombinacije materialov v kombinaciji s prostorskimi poudarki in ambientalnimi učinki.

Verjamemo, da se da z dobro idejo in minimalnim posegom v prostor doseči veliko. Težimo predvsem k učinkovitim projektom z visoko estetsko in funkcionalno vrednostjo, kjer se njihova vrednost kaže v vsakdanji uporabi.

Omejitve za nas niso ovira, temveč nam predstavljajo nove priložnosti. Usmerjamo se k funkcionalnim in efektivnim rešitvam, ki v prostoru iščejo identiteto ter ga nadgrajujejo.

Naši projekti izžarevajo veselje do življenja in dinamičnost spremenjenega prostora.

Naša vizija

SODOBEN KONCEPT BIVANJA. Prostori in objekti naših naročnikov se prilagajajo hitrim spremembam v okolju in novemu načinu življenja; so fleksibilne in zračne z odprtimi zasnovami ter poleg estetike odražajo udobje in užitek.

Pri načrtovanju vključujemo sodobna znanja in rešitve s področja novih tehnologij, ki ponujajo večjo kvaliteto življenja. Naj gre za oblikovanje ekoloških objektov, nizko energetskih hiš ali uporabo naravnih materialov, poudarjamo zdravo in varčno bivanje.

Kot arhitekti se zavedamo, da se skrivnost besede ekološko skriva v kakovostni zasnovi in inovativnih rešitavh ter ne v vgrajeni tehnologiji. Z upoštevanjem enostavne logike prostora, naravnih zakonitosti, smeri neba, klimatskih področij, osončenja/naravne svetlobe, izkoriščanjem okoliških danosti, igranjem s pogledi, gibanjem ljudi ter z upoštevanjem ostalih zakonitostih lahko dosežemo veliko.