BIGhit

Tukaj se nahajate: DomovProdajni program

Ponudba notranje opreme

Kakovost in strokovnost
V sklopu naših storitev

vam izrišemo tudi notranjo opremo izbranih ponudnikov ter izdelke priznanih evropskih proizvajalcev, ki jih odlikuje vrhunska kakovost in oblikovno dovršen dizajn.

Pri opremljanju smo

drzni, inovativni in strokovni. Izbor opreme prilagodimo posamezniku in njegovim zahtevam.

Vedno smo vam na voljo

za učinkovite in hitre rešitve. Nudimo vam vse, kar potrebujete za opremo vaših prostorov, ter vam nudimo strokovno svetovanje pri pravilni izbiri.

Unikatne rešitve

"

Si tudi vi želite profesionalen ter tržno učinkovit ambient, ki bo privlačen za vaše obiskovalce? Prisluhnili bomo vašim željam ter se potrudili, da bomo za vaš prostor našli najboljšo rešitev.

Izbor ponudnikov

Na področju ponudbe notranje opreme za dom sodelujemo s priznanim slovenskim salonom pohištva. Del opreme (za lepotne salone, športne centre ter pisarne) pa nudimo tudi mi. Oprema je priznanih evropskih proizvajalcev, ki jo sistem proizvodnje ter posluh za sodobnega uporabnika postavlja na vodilno mesto med ponudniki notranje opreme.

Povezava med bogatimi izkušnjami, vlaganjem v razvoj ter inovativnim oblikovanjem daje znamkam ter njihovim izdelkom več kot le estetski pomen.

Izbrana notranja oprema, ki jo poleg funkcionalnosti odlikuje tudi vrhunska kakovost, eleganten dizajn ter prilagodljivost sodobnemu uporabniku!

STROKOVNO SVETOVANJE

Oprema za lepotne salone in welnes centre
Open publication - Free publishing - More arredamento

Moderen dizajn, inovativna tehnologija, premišljeni detajli ter bogata ponudba izbire materialov ter kombinacije stilov. Oprema, ki daje frizerskim, kozmetičnim salonom ter welnes centrom atraktiven ter sodoben videz. Za popolno estetiko lepotnih salonov.

Katalogi nudijo pregled vrtljivih frizerskih stolov, specialnih miz in stolov za nego telesa, stolov in klopi za čakalnico in namestitev haub, frizerskih stolov za striženje, frizerskih pultov in stenskih ogledal, sprejemnih pultov, salonskih omar in polic za materail, haub in vapozonov ter raznih dodatkov za lepotni salon.

 

NALOŽI GENERALNI KATALOG VEZZOSI →

NALOŽI KATALOG NOVE KOLEKCIJE APP

NALOŽI KATALOG NOVE KOLEKCIJE CHIC

NALOŽI KATALOG NOVE KOLEKCIJE EMPORIO

NALOŽI MAGAZIN VELVEETEN →

Pisarniško pohištvo, oprema za poslovne prostore

Učinkovito zasnovano pisarniško pohištvo, s širokim razponom ponudbe glede na censke razrede in programske zahteve določenega delovnega okolja. Oprema, ki zagotavlja motiviranost in spodbuja pozitivno delovno vzdušje.

Katalogi nudijo pregled pisarniških miz, omar, stolov, recepcij, sejnih miz, oblazinjenega pohištva, predelnih sten, pregrad med mizami in ostalega pisarniškega pohištva.

 

NALOŽI GENERALNI KATALOG DELLAROVERE →

NALOŽI KATALOG NOVE KOLEKCIJE EKOMPI

NALOŽI KATALOG NOVE KOLEKCIJE LITHOS →

Fitnes oprema in naprave
Open publication - Free publishing - More fitness

Pestra izbira profesionalnih in polprofesionalnih visokokakovostnih, izjemno zmogljivih, zanesljivih ter varnih fitnes naprav in ostalih pripomočkov za vadbo. Za opremo vadbenega prostora izključno po meri posameznika.

Katalogi nudijo pregled tekalnih stez, sobnih koles, ležečih koles, eliptičnih trenažerjev, spinerjev, klopi za fitnes, steperjev ter veslaških naprav.

 

NALOŽI GENERALNI KATALOG JK

 

Otroška oprema, pohištvo za otroške in mladinske sobe
Open publication - Free publishing

Otroško pohištvo ter dodatki, ki otroku nudijo nepozabno spalno, igralno in delovno okolje. Oprema, ki raste in se prilagaja skupaj s starostjo otroka. Zagotovljena varnost in izdelava na osnovi otroku prijaznih materialov.

Katalogi nudijo pregled otroške opreme, pohištva za otroške sobe, jedilnih stolčkov, otroške posteljnine in ostalih dodatkov.

NALOŽI KATALOG OTROŠKE OPREME PALI →

NALOŽI KATALOG ZA OTROŠKE SOBE MAB 1

NALOŽI KATALOG ZA OTROŠKE SOBE MAB 2

NALOŽI KATALOG ZA OTROŠKE SOBE MAB 3

NALOŽI KATALOG ZA OTROŠKE SOBE MAB 4→

NALOŽI KATALOG ZA OTROŠKE SOBE MAB 5

NALOŽI KATALOG OTROŠKE OPREME DOIMO →