BIGhit

Tukaj se nahajate: Domov Blog

Blog

Dobrodošli v našem spletnem dnevniku

"

Arhitekti smo načeloma neomajni in trdni, včasih zakomplicirani in težki, vendar po drugi strani neizmerno čutni, izjemni opazovalci in prvovrstni načrtovalci, ki se trudimo obstoječ prostor spreminjati na bolje.

Ste se kdaj vprašali zakaj smo arhitekti tako posebni? Je to zaradi našega poklica in strahospoštovanja do njega, saj se morajo arhitektovih skic vsi držati in predstavlja temelj vsemu, kar se gradi in izvede?

Je to zaradi narave arhitektovega dela, ki je prvi v vrsti in so z njim vsi prijazni, če želijo od njega dobiti naročilo? Je to zaradi tega, ker včasih neomajno vztrajamo pri svojem, vendar vse to le zaradi tega, ker želimo, da končna podoba nastane točno taka, kot si jo naročnik želi?

Vse tegobe in lepote našega poklica ter še veliko več vam razkrivamo v našem blogu. Vabljeni k branju!

DOSTOP DO BLOGA

 

O našem blogu

Blog ni le dnevnik. Je več kot le navadno opisovanje dogodkov z osebnega vidika. Z njim vam odstiramo pogled arhitekta kot dojemljivega in širokosrčnega človeka, ki se vam razkriva tudi po njegovi osebni plati.

Seznam dnevnikov
Zakaj nas brati
NAŠ pogled

Podajamo naše osebno mnenje, komentiramo tekoče dogodke in vas obveščamo z aktualnostmi.

TEKOČI PROJEKTI

Seznanjamo vas z našim tekočim delom, nudimo vam vpogled v delo arhitekta ter vam s tem omogočamo, da lahko sledite našim projektom.

OSEBNA PLAT

Odstiramo vam našo osebno plat - do te mere, da veste kaj nas vodi, oblikuje ter kakšno je življenje kot arhitekta z vsemi njegovimi ostalimi interesi.